Empresa: 2 d’Arquitectura.

Dirección: C/ Calvario 74. Bétera (Valencia). 46117.
Teléfono: 675 76 42 54.

Web: www.2darquitectura.com

José Vicente Cabo Pavía i Teresa García Vintimilla són arquitectes per la UPV, ETSAV i fundadors d’aquesta empresa des de 2006.
Ubicats al carrer Calvari, 74 pta.15, la seua finalitat és atendre les necessitats dels seus clients, escoltant-los, asssessorant-los i adaptant-se a ells.
José Vicente i Teresa ajuden a les empreses a muntar el seu negoci, fan reformes, rehabilitacions i obra nova.
A més a més, la seua tasca també comprèn certificats, tasacions, renders, informes, patologías, activitats i temes estructurals, entre d’altres.
D’aquesta manera, el despatx d’arquitectura naix amb la finalitat d’oferir solucions en les àrees d’Arquitectura i Urbanisme, per afrontar les noves exigències tècniques i portar a terme els següents objectius: econòmics, eficiència energètica, optimització de recursos i personalització de projecte a les necessitats del client.
2 D’Arquitectura compta amb el twitter @2darquitect, el facebook 2darquitectura i la pàgina web http://2darquitectura.com/, per qui desitge conéixer millor el seu treball. Qui estiga interessat en contactar amb ell també ho pot fer a través dels telèfons: 675 76 42 54 (Jose) / 635 969 638 (Teresa).